“Port Aventura”

Avui tocava la sortida anual a Port Aventura. Això vol dir que avui els alumnes si que eren puntuals. I després de l’enrenou habitual de falten i sobren alumnes alhora, un cop fet el recompte final, han pujat tots als autocars amb una col·lecció de soferts docents que els toca passar-se el dia torrant-se al sol i vigilant que cap criatura es faci mal ni es perdi. Cal tornar la mateixa quantitat d’alumnes que han marxat i sí, han de ser els mateixos. També era l’aniversari de la direcció que ha aparegut amb una coca molt bona, aix l’operació biquini a can pistraus. I tot anava relativament bé fins que per no variar el SAGA ha tornat a fer de les seves. Ara ja no desapareixen alumnes solts, ara ja va a preu fet i ha desaparegut tota una avaluació sencera. Em veig fent butlletins a ma com en aquells temps d’antas #informàticskiller

Autor: Tieta Varenu

Nadiua de Can Fanga i resident al melic de Catalunya. Sense ofici ni benefici faig d'administrativa en un institut de secundària. Amb un marit, un fill i dos gats el tema kittens el tinc resolt. Especialista en enfotre-me'n del mort i de qui el vetlla començant per mi mateixa.

Una resposta a «“Port Aventura”»

  1. Benvolguts admiradors de tieta varenu, aquí teniu l’enllaç del video , on la podreu veure moviendo sus caderas…i també la grapadora.

    ca99f48325

Leave a Reply