“Esfer@”

L’Esfer@ és del darrer aplicatiu de tortura que ha creat el Departament per massacrar docents i administratius. La seva posada en marxa, després d’anunciar-la com si fos la salvació del món, s’ha anat endarrerint i endarrerint perquè ja es veia que allò no podia ser. Tres cops van anular la formació. Ara s’han llençat a la piscina i han decidit posar-ho en marxa. La primera formació la va rebre la direcció i no va tornar gens contenta, més aviat molt indignada mentre deia, quan el secretari vegi el que l’espera serà terrible. I quan li ha tocat la formació al secretari han baixat tots els sants de cop. Sembla ser que entre altres meravelles són incapaços de migrar els proveïdors del SAGA i els haurà de tornar a entrar tots. La meva companya i jo ens vam mirar i ens vam preguntar, si no són capaços de migrar uns proveïdors, que passarà amb els alumnes? #massacreianiquilació

Autor: Tieta Varenu

Nadiua de Can Fanga i resident al melic de Catalunya. Sense ofici ni benefici faig d'administrativa en un institut de secundària. Amb un marit, un fill i dos gats el tema kittens el tinc resolt. Especialista en enfotre-me'n del mort i de qui el vetlla començant per mi mateixa.

Una resposta a «“Esfer@”»

  1. Sé que no necessites el meu comentari i que ja t’ho he dit “en vivo y en directo”, però sento la necessitat de dir (hàbit adquirit del contacte amb els alumnes: reforç positiu perquè segueixis en aquesta línia i P.A) que el teu diari de l’institut m’agrada molt.

Leave a Reply