“Salvats per la campana”

En aquest cas la campana es diu Santi. Sembla ser que l’informàtic que van enviar a connectar-ho tot és tan brillant que ho va configurar tot a l’inrevés, deixant tot l’institut sense internet. Com que les hores d’informàtic que dóna el Departament no arriben ni per dir bon dia, l’institut té un ex alumne, fent d’informàtic suplent i sort en tenim. Perquè en Santi s’ha passat tot el dia enganxat al telèfon i desfent tot el desastre d’ahir i restaurant l’equilibri entre IP, servidor, ports de sortida i no se quantes coses més que no se que són, però al final ha aconseguit que tot funcionés com cal i que per la tarda es poguessin fer les sessions d’avaluació sense cap més entrebanc que els habituals #Santietsuncrack

Autor: Tieta Varenu

Nadiua de Can Fanga i resident al melic de Catalunya. Sense ofici ni benefici faig d'administrativa en un institut de secundària. Amb un marit, un fill i dos gats el tema kittens el tinc resolt. Especialista en enfotre-me'n del mort i de qui el vetlla començant per mi mateixa.

Una resposta a «“Salvats per la campana”»

  1. Glòria als voluntaris, apanyats i reforços puntuals que ens treuen les castanyes del foc, evidenciant molts cops la manca de recursos del sistema. Visca en Santi!

Leave a Reply